Anna Czuba
Właścicielka restauracji „Bistro Figa”, która powstała z pasji i zaangażowania właścicieli oraz poprzez doświadczenie szefa kuchni (mojego męża), które zdobywane było przez lata w różnych renomowanych restauracjach ( w Warszawie restauracja „Pod Gigantami” , „Alegloria” Magdy Gesller, i wielu innych o których nie mówi gdyż nie lubi się chwalić) stara się robić to co kocha.
Zamiłowanie oraz pasja do gotowania, zachęciło nas do otwarcia lokalu w rodzinnej atmosferze. Wcześniej przez krótko prowadziliśmy Catering w Trojanach /gmina Dąbrówka. Ja jako właściciel z wykształcenia jestem pedagogiem resocjalizacji z możliwością terapii dzieci z dysfunkcjami. Przez kilka lat pracowałam w szkole z dzieciakami natomiast już od 10 lat nie pracuje w szkole. Postanowiłam pomóc mężowi w rozwoju firmy i tak już od prawie 10 lat jesteśmy właścicielami najpierw cateringu, później restauracji i tak jest do dziś.